Tjänster

Vi hjälper företag, stora som små, att nå sina mål och växa med hållbara och vinstdrivande strategier.

 
Trusted By
Stiga_logo
awn_logo_2d8ea0a4-76c7-473a-9d8f-f28887e61130_100x
kj-logo-750px-trimmed
3d_logo_2_160x
1_3_180x
logo-tms-transp2
Image from iOS (7)

E-postmarknadsföring

Väx ditt företag med automatiska flöden och kreativa, säljfokuserade och data-drivna nyhetsbrev.

Vi bygger upp dina flöden, strategier, nyhetsbrev, designmallar och din story. Vår fokus ligger på att öka din försäljning och bygga långlivade kundrelationer.

 

Content Marketing

Öka din organiska trafik, engagera dina besökare och konvertera leads till betalande kunder.

Våra content strategier sätter ditt företag på kartan med välskrivna artiklar, guider och bloggar som är anpassade efter SEO.

Image from iOS (6)
 
Image from iOS (5)

Copywriting

Konvertera dina besökare till betalande kunder med anpassad och välskriven copy.

När det kommer till att sälja så vet vi vad vi gör. Produktbeskrivningar, landningssidor, säljsidor, story och annonser. Vi kan garantera kreativa texter som konverterar bättre än vad du tidigare trodde var möjligt.

 

Projektledarkonsult

Vill du sköta allt själv men behöver hjälp med att komma igång? Det fixar vi.

Ibland så har man resurser tillgängligt för att göra allt själv. Isåfall kan lite hjälp från experterna sätta dig på rätt bana så du får ut allt och lite till ifrån dina marknadsföringskanaler. Vi har gott om erfarenhet med uppstart, konsultation och efterhandsarbete.

möte

Vanliga frågor

Vilka program jobbar ni med?

Vi jobbar främst med Klaviyo och Rule.io. Men vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov.

Hur mycket tid behöver jag investera?

Uppstart för oss tar 72 timmar beroende på din tillgänglighet. Vi lånar dig en timme här och där för att kontrollera och godkänna text, design och allt annat som rör dina e-poster. Du får vara hur involverad du vill, och det är alltid du som har sista ordet. Under själva uppstarten kommer du behövas mer, då vår strategi byggs upp och formas efter ditt varumärke. Efter att allt är på plats så behöver du inte mikrohantera eller pusha oss. Vi löser jobbet, och du har som sagt sista ordet.

Vad händer om ni inte når resultaten?

Då betalar du ingenting. Vi är så säkra på att vi kan nå och överträffa dina mål så att vi erbjuder en pengar tillbaka garanti ifall det inte skulle ske. 

Vad kostar era tjänster?

Tillsammans så tar vi fram en flexibel prisplan beroende på jobbet som ska göras, dina mål och dina förutsättningar. Prisplanen anpassas för att du ska tjäna pengar på att jobba med oss.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

Resultat märks oftast av redan första månaden. Beroende på vilka mål vi sätter upp och hur hög ribban är så når vi dom i de flesta fallen på 3-6 månader.

Är det någon bindningstid?

Nej, du har endast 1 månads uppsägningstid. Automationer och liknande som RIM bygger upp går att köpa ut efter avslutat samarbete om du önskar.

Läs om hur vi jobbar

Kolla våra case studies där vi visar hur vi hjälper företag omsätta miljoner.