Skip to content

Stort nytt samarbete mellan R.I.M och Nordisk Textil

1709642677006

Vi är otroligt glada över att meddela att vi på R.I.M nu går in i ett spännande partnerskap med Nordisk Textil! Från och med nu tar vi hand om all deras e-postmarknadsföring och automatisering för att ta dem till nya höjder.

Nordisk Textil är inte vilken webbutik som helst. Den har funnits i 16 år och drivs av Emma och Björn, två personer vars passion för tyg går djupt har följt med sedan barnsben. Deras historia inom branschen är verkligen inspirerande, och något som är värt att bekanta sig med.

Vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem och hjälpa dem att lyfta sin affär till nya höjder. Genom att kombinera deras passion och vår expertis inom e-postmarknadsföring, är vi redo att skapa något riktigt bra tillsammans.

Tack för förtroendet, Emma, Björn och hela gänget på Nordisk Textil! Vi ser fram emot den spännande resan som väntar oss.

Nyfiken på vem det är? Besök Nordisk Textil och upptäck deras fantastiska utbud av tyger och tillbehör!

Vill du också ta din e-postmarknadsföring till nya höjder? Kontakta oss på R.I.M idag för att se hur vi kan hjälpa dig att ta din e-poststrategi till nya höjder! 🚀

 

Boka samtal

Vi förstår. Det är inte alltid man vet vilket stöd man behöver eller hur mycket man kan förvänta sig att tjäna på ett samarbete. Boka in ett samtal med en av våra Email Marketing Advisers så tar vi reda på det tillsammans.

Leave a Comment