Skip to content

R.I.M och Abate.no: Ett partnerskap för att höja sömnkvaliteten

1709824644752

Vi är glada att meddela att R.I.M och Abate har gått samman i ett partnerskap med ett gemensamt mål: att förbättra sömnupplevelsen för människor överallt.

Abate är ett företag grundat av två erfarna piloter med en djup förståelse för vikten av god sömn. De har nu skapat enastående sängkläder som kombinerar komfort med hållbarhet. Tillverkat med noggrannhet och medvetenhet om miljön, erbjuder de kunder en unik och lyxig upplevelse varje natt.

I detta partnerskap kommer R.I.M att ta ledningen inom e-postmarknadsföring och automatisering för att sprida Abates budskap och produkter till en bredare publik. Genom att skapa skräddarsydda marknadsföringsstrategier ska vi koppla ihop Abates högkvalitativa sängkläder med människor som värdesätter en god natts sömn.

Vi ser fran emot att lyfta fram Abate.no som en ledande aktör inom sängklädesbranschen och erbjuda kunderna en förstklassig upplevelse.

Kika här för mer information om Abate.no och deras exklusiva utbud av sängkläder.

Vill du också ta din e-postmarknadsföring till nya höjder? Kontakta oss på R.I.M idag för att se hur vi kan hjälpa dig att ta din e-poststrategi till nya höjder! 🚀

 

Boka samtal

Vi förstår. Det är inte alltid man vet vilket stöd man behöver eller hur mycket man kan förvänta sig att tjäna på ett samarbete. Boka in ett samtal med en av våra Email Marketing Advisers så tar vi reda på det tillsammans.

Leave a Comment